Chicken panang
Panangcurry med kyckling, bambuskott och en mix av basmati- och svart ris
Finns hos ICA, Coop, Willys, Hemköp, City Gross
Förpackningen källsorteras som papper.
Näringsvärden
Per portion (350g) | Per 100g | |
---|---|---|
Energi KJ | 2 292.5 | 655.0 |
Energi kcal | 546 | 156.0 |
Fett | 23.5 g | 6.7 g |
varav mättat fett | 16.4 g | 4.7 g |
Kolhydrater | 59.5 g | 17.0 g |
varav sockerarter | 9.8 g | 2.8 g |
Fiber | 3.9 g | 1.1 g |
Protein | 22.4 g | 6.4 g |
Salt | 2.4 g | 0.68 g |
Innehållsförteckning
Basmati/svart ris, kokosmjölk (MJÖLKPROTEIN), kyckling* (18%), bambuskott, grillad paprika, kycklingfond (vatten, kyckling, salt), socker, lök, modifierad stärkelse, rapsolja, salt, kryddor (bl.a paprika, curry (bockhornsklöver, cayennepeppar, fänkål, gurkmeja, koriander, svartpeppar, spiskummin), chili), galangal, citrongräs, vitlök, ingefära, bambu-/citrusfiber, limeblad, rismjöl. *Ursprung: EU.
Förvaring
-24°C °C
-18°C °C
547
Tillagningsanvisningar
Mikrovågsugn 750 W: Tag den frysta tallriken ur ytterförpackningen. Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750 W i ca 6 minuter. Låt stå någon minut för temperaturutjämning. Drag av plastfolien och servera. Ugn 150°C: Lägg över den frysta rätten från papperstallriken till en ugnsfast form. Värm i ca 35 minuter. Lägg upp på tallrik och servera. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.