text.skipToContent text.skipToNavigation

Svenskt fullkornsbröd

Product review summary

star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
Skriv en recension
FULLKORNSVETE¹·²/VETEMJÖL¹ (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL¹·²(innehåller malt av KORN), farinsocker, VETEGLUTEN, RÅG, rapsolja, jäst, havssalt. ¹Ursprung: Sverige. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos. ²Produkten innehåller 32% fullkorn.
-24°C °C
-18°C °C
365
Bakas från fryst i 6-8 minuter i 180-200°C. Kan också tinas i max +8°C i max 48h innan avbakning. Brödet bakas av och läggs i medföljande påse.
star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border