Svenskt fullkornsbröd
Näringsvärden
Per portion (420g) | Per 100g | |
---|---|---|
Energi KJ | 4 359.6 | 1038.0 |
Energi kcal | 1 041.6 | 248.0 |
Fett | 13.4 g | 3.2 g |
varav mättat fett | 1.3 g | 0.3 g |
Kolhydrater | 180.6 g | 43.0 g |
varav sockerarter | 18.1 g | 4.3 g |
Fiber | 22.3 g | 5.3 g |
Protein | 41.2 g | 9.8 g |
Salt | 3.9 g | 0.94 g |
Innehållsförteckning
FULLKORNSVETE¹·²/VETEMJÖL¹ (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL¹·²(innehåller malt av KORN), farinsocker, VETEGLUTEN, RÅG, rapsolja, jäst, havssalt. ¹Ursprung: Sverige. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos. ²Produkten innehåller 32% fullkorn.
Förvaring
-24°C °C
-18°C °C
365
Tillagningsanvisningar
Bakas från fryst i 6-8 minuter i 180-200°C. Kan också tinas i max +8°C i max 48h innan avbakning. Brödet bakas av och läggs i medföljande påse.