Surdegsbröd Mörkt
Näringsvärden
| Per portion (0g) | Per 100g | |
|---|---|---|
| Energi KJ | 0 | 1084.0 |
| Energi kcal | 0 | 259.0 |
| Fett | 0 g | 2.8 g |
| varav mättat fett | 0 g | 0.3 g |
| Kolhydrater | 0 g | 50.0 g |
| varav sockerarter | 0 g | 2.0 g |
| Fiber | 0 g | 3.3 g |
| Protein | 0 g | 9.1 g |
| Salt | 0 g | 1.5 g |
Innehållsförteckning
VETEMJÖL* (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, malt av KORN, solroskärnor, linfrö, havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos. *Ursprung: SE.
Förvaring
-24°C
-18°C
365 dagar
Tillagningsanvisningar
Gräddas från fryst 200°C i ca 8 minuter. Tinat bröd gräddas i ca 5 minuter.