Valnötsbröd med Surdeg
Näringsvärden
| Per portion (100g) | Per 100g | |
|---|---|---|
| Energi KJ | 1 100 | 1100.0 |
| Energi kcal | 260 | 260.0 |
| Fett | 4.9 g | 4.9 g |
| varav mättat fett | 0.6 g | 0.6 g |
| Kolhydrater | 43 g | 43.0 g |
| varav sockerarter | 2 g | 2.0 g |
| Fiber | 3.7 g | 3.7 g |
| Protein | 9 g | 9.0 g |
| Salt | 0.8 g | 0.84 g |
Innehållsförteckning
RÅGMJÖL, vatten, VETEMJÖL, solroskärnor, VALNÖT 2,64%, surdeg av RÅG, VETEGLUTEN, vört av KORN, jäst, salt, druvsocker, emulgeringsmedel E472e, rapsolja, antioxidationsmedel E300. Kan innehålla spår av ägg, soja, hasselnötter, mandel, och sesamfrö.
Förvaring
-25°C
-18°C
365 dagar
Tillagningsanvisningar
Tina i rumstemperatur. Baka av i 175 c i 6 minuter.