Surdegsbröd Pumpa & Dinkel
Näringsvärden
Per portion (500g) | Per 100g | |
---|---|---|
Energi KJ | 5 750 | 1150.0 |
Energi kcal | 1 350 | 270.0 |
Fett | 17.5 g | 3.5 g |
varav mättat fett | 2.5 g | 0.5 g |
Kolhydrater | 250 g | 50.0 g |
varav sockerarter | 7 g | 1.4 g |
Fiber | 16.5 g | 3.3 g |
Protein | 50 g | 10.0 g |
Salt | 6 g | 1.2 g |
Innehållsförteckning
VETEMJÖL (innehåller ascorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/DINKEL, vatten, fullkornsmjöl av DINKEL, pumpakärnor (4,7%), puffat DINKELVETE, havssalt, jäst, malt av KORN, VETEGLUTEN, guarkärnmjöl. Mängd dinkel: 7%. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.
Förvaring
-24°C °C
-18°C °C
365
Tillagningsanvisningar
Tinas till rumstemperatur. Gräddas i 200°C i ca 8-10 minuter. Kan också tinas i max +8°C i max 48h innan avbakning.