Italienskt surdegsbröd
Näringsvärden
| Per portion (100g) | Per 100g | |
|---|---|---|
| Energi KJ | 899 | 899.0 |
| Energi kcal | 215 | 215.0 |
| Fett | 0.7 g | 0.7 g |
| varav mättat fett | 0 g | 0.0 g |
| Kolhydrater | 45 g | 45.0 g |
| varav sockerarter | 0.9 g | 0.9 g |
| Fiber | 2.3 g | 2.3 g |
| Protein | 7.7 g | 7.7 g |
| Salt | 1.3 g | 1.3 g |
Innehållsförteckning
VETEMJÖL* (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, salt, jäst. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja. *Ursprung: SE.
Förvaring
-24°C
-18°C
365 dagar
Tillagningsanvisningar
Gräddas direkt från frys i 8-10 minuter i 200°C. Tid och temperaturer kan variera från ugn till ugn. Kan också tinas i max +8°C i max 48h innan avbakning.