Italienskt Surdegsbröd
Näringsvärden
Per portion (100g) | Per 100g | |
---|---|---|
Energi KJ | 899 | 899.0 |
Energi kcal | 215 | 215.0 |
Fett | 0.7 g | 0.7 g |
varav mättat fett | 0 g | 0.0 g |
Kolhydrater | 45 g | 45.0 g |
varav sockerarter | 0.9 g | 0.9 g |
Fiber | 2.3 g | 2.3 g |
Protein | 7.7 g | 7.7 g |
Salt | 1.3 g | 1.3 g |
Innehållsförteckning
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, salt, jäst. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.
Förvaring
-24°C °C
-18°C °C
365
Tillagningsanvisningar
Gräddas direkt från frys i 8-10 minuter i 200°C. Tid och temperaturer kan variera från ugn till ugn. Kan också tinas i max +8°C i max 48h innan avbakning.