text.skipToContent text.skipToNavigation

Dark Sourdough Roll

Product review summary

star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
Write a review
VETEMJÖL/HVETEMEL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN/malt av BYGG), vatten/vann, surdeg av VETE/HVETEMEL, malt av KORN/BYGG, solrosfrö/solrossikke, linfrö, havssalt, jäst/gjær, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår/spor av mjölk/melk, ägg/egg, sesam/sesamfrø, senap/sennep, soja/soya och laktos.
Milk
Gluten
Barley
Wheat
Sunflower seeds
Sesame seeds
Lactose
Mustard
Egg
Soy beans
-24°C °C
-18°C °C
365.0
Bake from frozen at 200°C for about 8 minutes. Bake the thawed bread for about 5 minutes.
star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border