text.skipToContent text.skipToNavigation

Sourdough bread - Pumpkin & Spelt

Product review summary

star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
Write a review
VETEMJÖL (innehåller ascorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/DINKEL, vatten, fullkornsmjöl av DINKEL, pumpakärnor (4,7%), puffat DINKELVETE, havssalt, jäst, malt av KORN, VETEGLUTEN, guarkärnmjöl. Mängd dinkel: 7 %. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.
Milk
Gluten
Barley
Wheat
Spelt wheat
Legumes
Sesame seeds
Lactose
Mustard
Egg
Soy beans
-24°C °C
-18°C °C
365.0
Thaw to room temperature. Bake at 200°C for about 8-10 minutes. Can also be thawed at a maximum of +8°C for a maximum of 48 hours before baking.
star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border