text.skipToContent text.skipToNavigation

Janssons frestelse

Traditionell Jansson Frestelse på Leif Mannerströms recept. Färdig att grädda i ugnen.

 

Finns hos Ica, Coop, Willys, Hemköp, City Gross


Förpackningen sorteras som papper.

Product review summary

star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
1 recension(er) Skriv en recension
#
Potatis, GRÄDDE, lök (stekt i rapsolja), kryddad sillfilé [SILL* (Clupea harengus), vatten, socker, salt, ättika, kryddor], ansjovis (1 ,8%)SKARPSILL* (Sprattus sprattus), socker, salt, ättika, kryddor], potatisstärkelse, kaviar[rom från TORSK (Gadus morhua), socker, salt, rapsolja, tomatpuré, potatisfiber, kryddor, lök], kryddor, konserveringsmedel E223(SULFIT), citronsyra, äppelsyra. Total fiskmängd: 9,5%. *Fångstzon: FAO 27.
Svaveldioxid eller sulfit
Fisk
-24°C °C
-18°C °C
365.0
Ugn: 175ºC 70 min. Förvärm ugnen till 175°C. Drag av plastfilmen och placera den frysta formen i mitten av ugnen. Vrid formen efter 40 min för jämnare gräddning. Låt rätten vila 5 min för värmeutjämning. Känn efter med gaffel att potatisen är färdiglagad. Varmluftsugn 175ºC 50 min. Förvärm ugnen till 175°C. Drag av plastfilmen och placera formen den frysta formen i mitten av ugnen. Vrid formen efter 25 min för jämnare gräddning. Låt rätten vila 5 min för värmeutjämning. Känn efter med gaffel att potatisen är färdiglagad. Alla ugnar är olika, så tiden kan variera.
star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border