Dagmartårta
Näringsvärden
Per portion (0g) | Per 100g | |
---|---|---|
Energi KJ | 0 | 1658.0 |
Energi kcal | 0 | 398.0 |
Fett | 0 g | 28.0 g |
varav mättat fett | 0 g | 11.0 g |
Kolhydrater | 0 g | 32.0 g |
varav sockerarter | 0 g | 14.0 g |
Fiber | 0 g | 1.3 g |
Protein | 0 g | 4.3 g |
Salt | 0 g | 0.4 g |
Innehållsförteckning
Vatten, vegetabiliskt fett och olja (segregerade palm, raps, kokosnöt), VETEMJÖL, socker, aprikoskärnor, jäst, pastöriserad ÄGGULA, modifierad stärkelse, vasslepulver (MJÖLK), salt, emulgeringsmedel (E471, E472e(veg)), stabiliseringsmedel (E440, E412, E401, E516, E450), färgämne (E170, E160a), MJÖLKPULVER, MANDEL, naturlig arom, glukossirap, mjölbehandlingsmedel (amylas, xylanas, E300), MJÖLKP ROTEIN, surhetsreglerande medel (E330), vitamin A. Kan innehålla spår av hasselnötter och pekannöt. Bipackad: Vit glasyr (socker, va tten, glukossirap, kokosolja, surhetsreglerande medel (E260)). Näringsvärden för vit glasyr per. 100g: Energi 1455 kJ / 343 kcal, fe tt 2,1g, varav mättat 1,9g, kolhydrater 81g, varav sockerarter 74g, protein 0g, salt 0g. Bipackad: Brun glasyr (socker, vatten, gluk ossirap, kokosnötolja, 2% kakaopulver, färg (E150d), surhetsreglerande medel (E 260)). Näringsvärden för Brun glasyr per. 100g: Ener gi 1401 kJ / 330 kcal, fett 2,3g, varav mättat 2,1g, kolhydrater 77g, varav sockerarter 70 g, protein 0,4 g, salt 0g.
Allergener
Pekannötter
Mandel
Gluten
Hasselnötter
Vete
Nötter
Aprikoskärnor
Förvaring
-25°C °C
-18°C °C
450.0
Tillagningsanvisningar
Tillagningsanvisning: Bakas direkt från frys i 190°C ca 23-25 min. (varmluftsugn).