Vänerbröd m. frö/Levainbröd cereal

Rustikt ljust surdegsbröd toppad med olika fröer som solros, sesam, linfrö och hirs.

Portionsstorlek 450 gram

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
1065
Energi kcal
254
Fett
2.1 g
- varav mättat fett
0.2 g
Kolhydrater
51 g
- varav sockerarter
1.1 g
Fiber
2.9 g
Protein
9 g
Salt
1.5 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Gräddas från fryst 12-14 minuter i 220°C. Kan också tinas i max+8°C i max 48h innan avbakning. Tinat bröd gräddas 10-12 minuter i 220°C.

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/bovete, vatten, fröblandning (solrosfrö, SESAM, linfrö brunt/gult, hirs), havssalt, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL, guarkärnmjöl. Kan innehålla spår av mjölk, ägg och laktos.