Ugnsstekt kycklingfilé

Kyckling serveras med örtagårdsås och pasta linguini.Receptet är framtaget tillsammans med Leif Mannerström

Portionsstorlek 420 gram
portion En portion

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
503
Energi kcal
120
Fett
3.1 g
- varav mättat fett
1.4 g
Kolhydrater
15 g
- varav sockerarter
1.4 g
Fiber
1.2 g
Protein
7.1 g
Salt
1 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Tillagning i mikrovågsugn 750W. Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn i ca 6-7 minuter. Låt stå någon minut så att värmen fördelar sig innan plastfolien tas bort. Rör runt i pastan innan servering. Tips! Vill du förkorta tiden för uppvärmning så kan rätten förvaras i kylskåp nägra timmarinnan du ska värma den. Tiden kan variera något beroende på mikrons effekt/kapacitet. Tillagning i ugn rekommenderas ej.

Tips

Tips: Vill du förkorta tiden för uppvärmning så kan rätten förvaras i kylskåp några timmar innan du ska värma den.

Ingredienser

Pasta(DURUMVETE, vatten), kyckling (16%), vatten, brytbönor, MJÖLK, GRÄDDE, vaxbönor, köttfond(vatten, kyckling, nötkött, salt), SENAP(vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, gurkmeja), lök,modifierad VETESTÄRKELSE, salt, rapsolja, potatismjöl, tomatpuré, socker, vitvinsvinäger, kryddor, druvsocker, örtkryddor, kryddor, bambu-/citrusfiber, rismjöl.