Ugnsstekt kycklingfilé
Kyckling serveras med örtagårdsås och pasta linguini. Receptet är framtaget tillsammans med Leif Mannerström.
Näringsvärde (100 g)
Choose to show details per:
- Energi KJ
- 502
- Energi kcal
- 120
- Fett
- 3 g
- - varav mättat fett
- 1.4 g
- Kolhydrater
- 15 g
- - varav sockerarter
- 1.2 g
- Fiber
- 1.2 g
- Protein
- 7.1 g
- Salt
- 1 g
Allergiinformation
Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration
Tillagning
Tillagning i mikrovågsugn 750W. Tag tallriken ur ytterförpackningen. Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750W i ca 6-7 minuter. Låt stå i någon minut för temperaturutjämning. Drag av plastfolien. Rör runt i pastan och servera. Ugn 150°C: Lägg över den frysta rätten från papperstallriken till en ugnsfast form. Värm i ca 35 minuter. Lägg upp på tallrik och servera. Tiderna kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.
Ingredienser
Pasta (DURUMVETEMJÖL, vatten), kyckling*(16%), vatten, brytbönor, MJÖLK, GRÄDDE, vaxbönor, köttfond (vatten, kyckling, nötkött,salt), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, gurkmeja), stekt lök (stekt i rapsolja), modifierad VETESTÄRKELSE, salt,rapsolja, potatismjöl, majsstärkelse, bambu-/citrusfiber, rismjöl, tomatpuré, socker, vitvinsvinäger, druvsocker, dragon, kryddor. Pastan kan innehålla spår av soja. *Ursprung: EU.