Ugnsstekt kycklingfilé

Kyckling serveras med örtagårdsås och pasta linguini. Receptet är framtaget tillsammans med Leif Mannerström.

portion En portion

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
502
Energi kcal
120
Fett
3 g
- varav mättat fett
1.4 g
Kolhydrater
15 g
- varav sockerarter
1.2 g
Fiber
1.2 g
Protein
7.1 g
Salt
1 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Tillagning i mikrovågsugn 750W. Tag tallriken ur ytterförpackningen. Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750W i ca 6-7 minuter. Låt stå i någon minut för temperaturutjämning. Drag av plastfolien. Rör runt i pastan och servera. Ugn 150°C: Lägg över den frysta rätten från papperstallriken till en ugnsfast form. Värm i ca 35 minuter. Lägg upp på tallrik och servera. Tiderna kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.

Ingredienser

Pasta (DURUMVETEMJÖL, vatten), kyckling*(16%), vatten, brytbönor, MJÖLK, GRÄDDE, vaxbönor, köttfond (vatten, kyckling, nötkött,salt), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, gurkmeja), stekt lök (stekt i rapsolja), modifierad VETESTÄRKELSE, salt,rapsolja, potatismjöl, majsstärkelse, bambu-/citrusfiber, rismjöl, tomatpuré, socker, vitvinsvinäger, druvsocker, dragon, kryddor. Pastan kan innehålla spår av soja. *Ursprung: EU.