Torskfilé

Torskfilé med vitvinssås, ris och spenat serverad med minimorötter

Portionsstorlek 380 gram
portion En portion

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
473
Energi kcal
113
Fett
3.3 g
- varav mättat fett
1.3 g
Kolhydrater
14 g
- varav sockerarter
1.1 g
Fiber
0.7 g
Protein
5.42 g
Salt
0.88 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Tillagning Mikrovågsugn 750 W: Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750 W i ca 10-11 minuter. Låt stå någon minut så att värmen fördelar sig innan plastfolien tas bort. Kontrollera att fisken är färdig. Smaklig måltid. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet. Tillagning hushållsugn 150°C: Lägg över den frysta rätten från plasttallriken till en ugnsfast form. Värm i ca 45 minuter tills fisken är färdig. Lägg upp på tallrike och servera.

Ingredienser

Ris, TORSK (Gadus morhua) (18%), morot, MJÖLK, GRÄDDE, vatten, spenat, lök, MUSSELFOND (vatten, BLÅMUSSLA, vitt vin, sherry, salt, pepparextrakt, lök, fänkål, vitlök, dill, persilja, timjan, salt), vitt vin, rapsolja, modifierad VETESTÄRKELSE, salt, kaviar (rom från TORSK (Gadus morhua), socker, salt, rapsolja, tomatpuré, potatisfiber, kryddor, lök), SMÖR, svampkoncentrat, vitvinsvinäger, kryddor (bl.a. SELLERI), citronsaft, socker.