Torskfilé
Torskfilé med vitvinssås, ris och spenat serverad med minimorötter
Näringsvärde (100 g)
Choose to show details per:
- Energi KJ
- 473
- Energi kcal
- 113
- Fett
- 3.3 g
- - varav mättat fett
- 1.3 g
- Kolhydrater
- 14 g
- - varav sockerarter
- 1.1 g
- Fiber
- 0.7 g
- Protein
- 5.4 g
- Salt
- 0.88 g
Allergiinformation
Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration
Tillagning
Tillagning Mikrovågsugn 750 W: Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750 W i ca 10-11 minuter. Låt stå någon minut så att värmen fördelar sig innan plastfolien tas bort. Kontrollera att fisken är färdig. Smaklig måltid. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet. Tillagning hushållsugn 150°C: Lägg över den frysta rätten från plasttallriken till en ugnsfast form. Värm i ca 45 minuter tills fisken är färdig. Lägg upp på tallrike och servera.
Ingredienser
Ris, TORSK* (Gadus morhua) (18%), morot, MJÖLK, GRÄDDE, vatten,spenat, lök, MUSSELFOND (vatten, BLÅMUSSLA, vitt vin, sherry, salt, pepparextrakt, lök, fänkål, vitlök, dill, persilja, timjan,salt), vittvin, rapsolja, modifierad VETESTÄRKELSE, salt, kaviar (rom från TORSK(Gadus morhua), socker, salt, rapsolja, tomatpuré, potatisfiber, kryddor, lök), SMÖR, svampkoncentrat, vitvinsvinäger, kryddor (bl.a. SELLERI), citronsaft, socker. Tillagad i köket i Källby. *Fångstzon: FAO 27.