Torskbullar
Serveras med potatismos, vitvinssås med dill samt ärtor.
Näringsvärde (100 g)
Choose to show details per:
- Energi KJ
- 532
- Energi kcal
- 127
- Fett
- 7.9 g
- - varav mättat fett
- 2.4 g
- Kolhydrater
- 8.3 g
- - varav sockerarter
- 1.9 g
- Fiber
- 1.5 g
- Protein
- 4.5 g
- Salt
- 0.81 g
Allergiinformation
Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration
Tillagning
Mikrovågsugn 750 W: Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750 W i ca 6-7 minuter. Låt stå någon minut så att värmen fördelar sig innan plastfolien tas bort. Ugn150°C: Lägg över den frysta rätten från papperstallriken till en ugnsfast form. Värm i ca 35 minuter. Lägg upp på tallrik och servera. Tips! Vill du förkorta tiden för uppvärmning kan rätten förvaras i kylskåp några timmar innan du ska värma den. OBS! Tiderna kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.
Ingredienser
Potatis, TORSK*(14%)(Gadus Morhua), MJÖLK, ärtor, vatten, GRÄDDE, rapsolja, MUSSELFOND (vatten, BLÅMUSSLOR (Mytilus edulis), vitt vin (vitt vin, sherry, peppararom, SULFIT), lök, fänkål, vitlök, dill, persilja, timjan, salt), ströbröd (VETE), SMÖR, kaviar(rom från TORSK (Gadus Morhua), socker, salt, rapsolja, tomatpuré, potatisfiber, kryddor, lök), ÄGG, potatis, potatismjöl, vitvinsvinäger, modifierad VETESTÄRKELSE, socker, kryddor (bl. a SELLERI), svampkoncentrat, citronjuice. *Fångstzon: FAO 27.