Surdegsbröd Mörkt

Mörkt portionsbröd bakat med vetesurdeg, malt, solrosfrö och linfrö

Portionsstorlek 110 gram

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
1050
Energi kcal
251
Fett
3 g
- varav mättat fett
0.4 g
Kolhydrater
48 g
- varav sockerarter
1 g
Fiber
3 g
Protein
9.5 g
Salt
1.6 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Gräddas/bakes från/fra fryst/frossen 200°C i ca 8 minuter. Tinat/tint bröd gräddas/bakes i ca 5 minuter.

Tips

Njut dem varma som de är till frukost, en sallad, soppa eller varför inte till någon av våra djupfrysta rätter.

Ingredienser

VETEMJÖL/HVETEMEL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN/malt av BYGG), vatten/vann, surdeg av VETE/HVETEMEL, malt av KORN/BYGG, solrosfrö/solrossikke, linfrö, havssalt, jäst/gjær, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår/spor av mjölk/melk, ägg/egg, sesam/sesamfrøoch laktos.