Rödspätta

Rödspättarullader med vitvinssås, potatismos och spenat serveras med ärtor och minimorötter

Portionsstorlek 380 gram
Förpackningsstorlek 420 gram
portion En portion

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
429
Energi kcal
103
Fett
5 g
- varav mättat fett
1.6 g
Kolhydrater
6.8 g
- varav sockerarter
1.9 g
Fiber
1.2 g
Protein
6.6 g
Salt
0.77 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Mikrovågsugn 750W Stick några hål i plastfolien som täcker formen. För bästa resultat värm i mikrovågsugn i först 6 minuter, temperaturutjämna ca 1 min, värm sedan ytterligare 3 minuter. Låt stå någon minut så att värmen fördelar sig innan plastfolien tasbort. Kontrollera att fisken är färdig. Smaklig måltid! Ugn 150°C Lägg över den frysta rätten från plasttallriken till en ugnsfast form, Värm i ca 45 minuter tills fisken är färdig. Lägg upp på tallrik och servera. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.

Ingredienser

Ny kapsel 2018-08-29 AnH Potatis, RÖDSPÄTTA (23 %) (Pleuronectes platessa), MJÖLK, ärtor, morot, spenat (3 %), vitt vin, lök, rapsolja, MUSSELFOND (vatten, BLÅMUSSLOR (Mytilus edulis), vitt vin, sherry, vitlök, persilja, salt, vitpeppar, peppararom, konserveringsmedel (E223, SULFIT)), GRÄDDE, modifierad VETESTÄRKELSE, SMÖR, salt, vitvinsvinäger, socker, kryddor, vitlök, citronsaft, SULFIT.