Rödspätta

Rödspättarullader med vitvinssås, potatismos och spenat serveras med ärtor och minimorötter

Portionsstorlek 380 gram
Förpackningsstorlek 420 gram
portion En portion

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
429
Energi kcal
103
Fett
5 g
- varav mättat fett
1.6 g
Kolhydrater
6.8 g
- varav sockerarter
1.9 g
Fiber
1.2 g
Protein
6.6 g
Salt
0.77 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Mikrovågsugn 750W Stick några hål i plastfolien som täcker formen. För bästa resultat värm i mikrovågsugn i först 6 minuter, temperaturutjämna ca 1 min, värm sedan ytterligare 3 minuter. Låt stå någon minut så att värmen fördelar sig innan plastfolien tasbort. Kontrollera att fisken är färdig. Smaklig måltid! Ugn 150°C Lägg över den frysta rätten från plasttallriken till en ugnsfast form, Värm i ca 45 minuter tills fisken är färdig. Lägg upp på tallrik och servera. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.

Ingredienser

Potatis, RÖDSPÄTTA (23 %) (Pleuronectes platessa), MJÖLK, ärtor, morot, spenat (3 %), rapsolja, lök, vitt vin, MUSSELFOND (vatten, BLÅMUSSLOR (Mytilus edulis), vitt vin, sherry, vitlök, persilja, salt, vitpeppar, peppararom, konserveringsmedel (E223, SULFIT)), vatten, GRÄDDE, SMÖR, modifierad VETESTÄRKELSE, salt, vitvinsvinäger, socker, kryddor, vitlök, citronsaft, SULFIT.