Kanelbulle

Förjäst vetebulle med kanelfyllning

Portionsstorlek 100 gram

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
1300
Energi kcal
300
Fett
9 g
- varav mättat fett
2.6 g
Kolhydrater
49 g
- varav sockerarter
18.7 g
Fiber
0.61 g
Protein
6.5 g
Salt
1.7 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Fryst kanelbulle, 180-190°C, 11-15 minuter i varmluftsugn. För extra volym, jäs i jässkåp 60 minuter, baka i 180-190°C, 8-12 minuter i varmluftsugn.

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), socker, MJÖLK, vatten, vegetabiliskt fett/olja(palm*,raps, shea), pärlsocker,farinsocker, jäst, torkad surdeg av VETE, ÄGG, mannagryn(VETE),VETEGLUTEN,kanel, salt, modifierad stärkelse, kardemumma, emulgeringsmedel(E471, E472e), surhetsreglerande medel E330, arom(bl.a.vanillin), mältat VETEMJÖL, DURUMVETEMJÖL, MJÖLKPROTEIN, stabiliseringsmedel E450, fullhärdad rapsolja.*Certifierad enl RSPO.