Kanelbulle

Förjäst vetebulle med kanelfyllning

Portionsstorlek 100 gram

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
1320
Energi kcal
315
Fett
9.6 g
- varav mättat fett
1.1 g
Kolhydrater
51 g
- varav sockerarter
20 g
Fiber
1.6 g
Protein
7.4 g
Salt
0.56 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Fryst kanelbulle, 180-190°C, 11-15 minuter i varmluftsugn. För extra volym, jäs i jässkåp 60 minuter, baka i 180-190°C, 8-12 minuter i varmluftsugn.

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), socker, vatten, vegetabilisk olja (rapsolja, emulgeringsmedel E471, arom, antioxidationsmedel E300), MJÖLK, pärlsocker, farinsocker, jäst, torkad surdeg av VETE, mältat VETEMJÖL, emulgeringsmedel E472e, DURUMVETEMJÖL, ÄGG, mannagryn (VETE), VETEGLUTEN, modifierad stärkelse, kanel, salt, kardemumma, MJÖLKPROTEIN, stabiliseringsmedelE450, arom (vanillin), fullhärdad rapsolja.