Janssons Frestelse
Grädda i ugnen och servera.
Näringsvärde (100 g)
Choose to show details per:
- Energi KJ
- 672
- Energi kcal
- 161
- Fett
- 11 g
- - varav mättat fett
- 6.1 g
- Kolhydrater
- 11.8 g
- - varav sockerarter
- 1.7 g
- Fiber
- 1.4 g
- Protein
- 2.9 g
- Salt
- 1.1 g
Allergiinformation
Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration
Tillagning
Ugn: 175ºC 70 min. Förvärm ugnen till 175°C. Drag av plastfilmen och placera formen i mitten av ugnen. Vrid formen efter 40 minför jämnare gräddning. Låt rätten vila 5 min för värmeutjämning. Känn efter med gaffel att potatisen är färdiglagad. Varmluftsugn 175ºC 50 min. Förvärm ugnen till 175°C. Drag av plastfilmen och placera formen i mitten av ugnen. Vrid formen efter 25 min för jämnare gräddning. Låt rätten vila 5 min för värmeutjämning. Känn efter med gaffel att potatisen är färdiglagad. Alla ugnar ärolika, så tiden kan variera.
Ingredienser
Potatis, GRÄDDE, lök (stekt i rapsolja), kryddad sillfilé [SILL* (Clupea harengus), vatten, socker, salt, ättika, kryddor], ansjovis (1 ,8%)SKARPSILL* (Sprattus sprattus), socker, salt, ättika, kryddor], potatisstärkelse, kaviar[rom från TORSK (Gadus morhua), socker, salt, rapsolja, tomatpuré, potatisfiber, kryddor, lök], kryddor, konserveringsmedel E223(SULFIT), citronsyra, äppelsyra. Total fiskmängd: 9,5%. *Fångstzon: FAO 27.