Italienska Kalvfärsbiffar

Färsbiffar av kalvkött, nötkött, spenat och Emmenthalerost serveras med pasta och en sås med soltorkad tomat.

Portionsstorlek 400 gram
portion En portion

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
687
Energi kcal
164
Fett
8.3 g
- varav mättat fett
2.5 g
Kolhydrater
15 g
- varav sockerarter
1.3 g
Fiber
1.5 g
Protein
5.2 g
Salt
1.1 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Mikrovågsugn 750 W: Tag tallriken ur ytterförpackningen. Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750 W i ca 6-7 minuter. Låt stå någon minut för temperaturutjämning. Drag av plastfolien och servera. Tillagning hushållsugn 150°C: Förvärm ugnen till 150 C. Tag tallriken ur ytterförpackningen. Låt plastfolien sitta kvar. Sätt tallriken i nedre delen av ugnen. Värm i ca 45 minuter. Drag av plastfolien och servera. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.

Ingredienser

Vatten, pasta (DURUMVETEMJÖL, vatten), kalvkött* (6%), nötkött*(6%), tomat, romanabönor, rapsolja, lök, soltorkade tomater (2,3%) (solrosolja, salt, vitlök, lagerblad), OST, paprika, GRÄDDE,spenat, ÄGG, potatis, Grana Padano (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel E1105 (från ÄGG)), solrosfrö, tomatpuré, ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), lök stekt i rapsolja, salt, vitlök, vitvinsvinäger, modifierad stärkelse, olivolja, socker, citronskal, persilja, potatismjöl, kryddor, timjan. Pastan kan innehålla spår av soja och senap. *Ursprung: EU