Italienska Kalvfärsbiffar
Färsbiffar av kalvkött, nötkött, spenat och Emmenthalerost serveras med pasta och en sås med soltorkad tomat.
Näringsvärde (100 g)
Choose to show details per:
- Energi KJ
- 687
- Energi kcal
- 164
- Fett
- 8.3 g
- - varav mättat fett
- 2.5 g
- Kolhydrater
- 15 g
- - varav sockerarter
- 1.3 g
- Fiber
- 1.5 g
- Protein
- 5.2 g
- Salt
- 1.1 g
Allergiinformation
Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration
Tillagning
Mikrovågsugn 750 W: Tag tallriken ur ytterförpackningen. Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750 W i ca 6-7 minuter. Låt stå någon minut för temperaturutjämning. Drag av plastfolien och servera. Tillagning hushållsugn 150°C: Förvärm ugnen till 150 C. Tag tallriken ur ytterförpackningen. Låt plastfolien sitta kvar. Sätt tallriken i nedre delen av ugnen. Värm i ca 45 minuter. Drag av plastfolien och servera. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.
Ingredienser
Vatten, pasta (DURUMVETEMJÖL, vatten), kalvkött* (6%), nötkött*(6%), tomat, romanabönor, rapsolja, lök, soltorkade tomater (2,3%) (solrosolja, salt, vitlök, lagerblad), OST, paprika, GRÄDDE,spenat, ÄGG, potatis, Grana Padano (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel E1105 (från ÄGG)), solrosfrö, tomatpuré, ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), lök stekt i rapsolja, salt, vitlök, vitvinsvinäger, modifierad stärkelse, olivolja, socker, citronskal, persilja, potatismjöl, kryddor, timjan. Pastan kan innehålla spår av soja och senap. *Ursprung: EU