Fläskschnitzel

Panerad, stekt och färdig att värma

Portionsstorlek 140 gram
Förpackningsstorlek 560 gram
portion Flera portioner

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
968
Energi kcal
231
Fett
14 g
- varav mättat fett
3.3 g
Kolhydrater
13 g
- varav sockerarter
0.6 g
Fiber
1.2 g
Protein
14 g
Salt
1.2 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Stekpanna: Stek den frysta schnitzeln i lite matfett på medelvärme. Vänd några gånger under stekningen och stek sammanlagt ca 4minuter per sida. Tillagas från fryst. Ugn 200°C: Lägg i ugnsfast form och placera i mitten av ugnen 12-15 minuter.

Tips

Serveringstips: Rotfruktspytt: Servera schnitzeln med en pytt på klassiska rotfruktsprimörer tillsammans med en örtkryddad, krämig sås samt en krispig sallad. Som i Österrike: En rejäl sked lingonsylt tillsammans med pommes frites eller persiljepotatis ger en riktig alpkänsla. Vardags-snabbt: En påse klyftpotatis i ugnen och en klick kall sås. Servera med kokta grönsaker eller en fräsch sallad. Enkelt, snabbt och väldigt gott!

Ingredienser

Fläskkött (66 %), panering (VETEMJÖL, salt, VETESTÄRKELSE, jäst), vatten, rapsolja, modifierad stärkelse, VETEFIBER, VETEMJÖL, salt, surhetsreglerande medel E500, kryddor.