Fishcakes

Fishcakes på torsk och lax serveras med basmatiris, krispiga grönsaker samt yuzudressing

Förpackningsstorlek 350 gram
portion En portion

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
630
Energi kcal
151
Fett
6.9 g
- varav mättat fett
2.8 g
Kolhydrater
15 g
- varav sockerarter
1.7 g
Fiber
1.6 g
Protein
5.3 g
Salt
0.8 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Mikrovågsugn 750 W: Tag tallriken ur ytterförpackningen. Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750 W i ca 6 minuter. Låt stå någon minut för temperaturutjämning. Drag av plasten och servera. Ugn 150°C: Lägg över den frysta rätten från papperstallriken till en ugnsfast form. Värm i ca 35 minuter. Lägg upp på tallrik och servera. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.

Ingredienser

Basmatiris, TORSK* (Gadus Morhua) 12%, CRÈME FRAICHE, morot, vatten, SOJABÖNOR, broccoli, LAX** (Salmon Salar) 2%, rapsolja, ströbröd (VETEMJÖL, havssalt, jäst, DURUMVETEMJÖL, VETEGLUTEN), lök, salt, ingefära, modifierad stärkelse, ÄGGVITA, koriander, chili, torkad paprika, vitlök, potatisflingor, limejuice, honung, yuzu, potatismjöl, basilika, vitvinsvinäger, kryddor (bl.a röd chili), citronjuice, citrongräs. *Fångstzon: FAO 27. **Odlad i Norge.