
Chicken Panang
Panangcurry med kycklingfilé, bambuskott och en mix av basmati-och svart ris
Näringsvärde (100 g)
Choose to show details per:
- Energi KJ
- 461
- Energi kcal
- 110
- Fett
- 5.6 g
- - varav mättat fett
- 4.6 g
- Kolhydrater
- 17 g
- - varav sockerarter
- 2.1 g
- Fiber
- 0.8 g
- Protein
- 7.2 g
- Salt
- 0.66 g
Allergiinformation
Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration
Tillagning
Mikrovågsugn 750 W: Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn i ca 6 minuter. Låt stå i någon minut så att värmen fördelar sig innan plastfolien tas bort. Ugn 150°C: Lägg över den frysta rätten från plasttallriken till en ugnsfast form. Värm i ca 35 minuter. Lägg upp på en tallrik och servera. Tips! Vill du förkorta tiden för uppvärmning kan rätten förvaras i kylskåp några timmar innan du ska värma den. OBS! Tiderna kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.
Ingredienser
Basmati/svart ris, kokosmjölk(MJÖLKPROTEIN), kyckling(18%), bambuskott, grillad paprika, kycklingfond, socker, lök, modifierad stärkelse, rapsolja, kryddor(bl.a paprika, curry(bockhornsklöver, cayennepeppar, fänkål, gurkmeja, koriander, peppar, spiskummin)), salt, galangal, citrongräs, vitlök, ingefära, limeblad, bambu-/citrusfiber, rismjöl.