Chicken Panang

Panangcurry med kycklingfilé, bambuskott och en mix av basmati-och svart ris

Portionsstorlek 350 gram
portion En portion

Näringsvärde (100 g)

Choose to show details per:

Energi KJ
461
Energi kcal
110
Fett
5.6 g
- varav mättat fett
4.6 g
Kolhydrater
17 g
- varav sockerarter
2.1 g
Fiber
0.8 g
Protein
7.2 g
Salt
0.66 g

Allergiinformation

Läs alltid på förpackningen för aktuell innehållsdeklaration

Tillagning

Mikrovågsugn 750 W: Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn i ca 6 minuter. Låt stå i någon minut så att värmen fördelar sig innan plastfolien tas bort. Ugn 150°C: Lägg över den frysta rätten från plasttallriken till en ugnsfast form. Värm i ca 35 minuter. Lägg upp på en tallrik och servera. Tips! Vill du förkorta tiden för uppvärmning kan rätten förvaras i kylskåp några timmar innan du ska värma den. OBS! Tiderna kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.

Ingredienser

Basmati/svart ris, kokosmjölk(MJÖLKPROTEIN), kyckling(18%), bambuskott, grillad paprika, kycklingfond, socker, lök, modifierad stärkelse, rapsolja, kryddor(bl.a paprika, curry(bockhornsklöver, cayennepeppar, fänkål, gurkmeja, koriander, peppar, spiskummin)), salt, galangal, citrongräs, vitlök, ingefära, limeblad, bambu-/citrusfiber, rismjöl.