Malin Andersson

Malin Andersson

Innesäljare

Hur kommer det sig att du sökte jobb på just Dafgårds?

Direkt efter gymnasiet arbetade jag som ansvarig på frukt & grönt avdelningen i en matvarubutik i Lidköping. Jag kände att jag ville bort från de obekväma arbetstiderna och längtade efter ett 7-16 jobb. Då några av mina bekanta tidigare arbetat på Dafgårds hade jag bilden av att det var en trevlig arbetsplats där man kunde arbeta sig uppåt.

Kan du berätta om hur din resa på Dafgårds har sett ut hittills?

Det började med att jag tog chansen och skickade in en intresseanmälan på dafgards.se och blev då ganska direkt kontaktad av Magnus, som sköter många av rekryteringsprocesserna. Jag blev kallad på intervju och fick sedan jobb som produktionspersonal i hallen där man bland annat gör pytt i panna och salladskyckling. Jag fick lära mig mycket i produktionen och fick möjlighet att arbeta på flera olika ställen, vilket var väldigt roligt! När jag arbetat här i ca ett år såg jag att vi sökte personal till säljavdelningen på kontoret, då jag saknade kundkontakten från mitt tidigare jobb sökte jag rollen. Jag blev väldigt glad när jag fick jobbet och trivs jättebra i min nya roll som innesäljare.

Vad är det bästa med ditt jobb just nu?

Att det händer så mycket och att man utmanas till att lära sig nya saker varje dag. Att arbeta som innesäljare innebär mycket kundkontakt med olika butiker runt om i landet och ett nära samarbete med Dafgårds utesäljare. Tillsammans ser vi till att våra kunder får den support de behöver och såklart att de köper många produkter från Dafgårds!

Vad vill du säga till den som funderar på att söka jobb på Dafgårds?

Jag vill säga att det är ett väldigt roligt företag som verkligen satsar på sin personal. Man kan arbeta sig upp här och påverka sin egen väg framåt!