VERKSTADSMEKNIKER

Deadline 19 apr, 2020
Region Källby

Produktionen utvecklas i rask takt med nya processer och en ökad automatisering av befintliga produktionslinjer. Vi har därför behov av att utöka vår teknikstab med flertalet nyckelpersoner, detta för att säkerställa processerna inom företaget. På företaget finns underhållsavdelningar som arbetar med avhjälpande och förebyggande arbetsinsatser. Vi söker nu Verkstadsmekaniker till vår produktion i Källby.

Arbetsuppgifter

I din roll som Verkstadsmekaniker kommer du att arbeta i vår centrala verkstad och ut mot våra produktionsavdelningar. I arbetet ingår att säkerställa den dagliga driften, åtgärda akuta fel, förebyggande underhåll, driva förbättringsarbete på avdelningen samt i vissa fall delta i projekt.

Kvalifikationer & Egenskaper

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av reparationsarbete och att du har stort engagemang i teknik och maskinfrågor. Vi ser även att du har ett intresse för industriell automation och klarar av att jobba med frihet under ansvar. Vi fäster stor vikt vid Din förmåga att samverka, kommunicera, och ge service åt våra produktionsavdelningar.
Tjänsterna innebär skiftgång och vissa även beredskap.

Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdag är 19 april 2020. Märk ansökan med ”Verkstadsmekaniker”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid eventuella frågor kontakta gärna Produktionstekniks chef Christoffer Sundberg på email; christoffer.sundberg@dafgard.se

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1200 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.