LINJEOPERATÖR

Deadline 31 mar, 2020
Region Källby

Dafgårds är inne i en mycket stark tillväxtfas och gjorde under 2018 ännu ett rekordår. Det görs flera investeringar i nya produktionslinjer för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare.

Vi söker nu ytterligare medarbetare till vår produktion. Är du 18 år eller äldre och vill ha ett fartfyllt arbete med utvecklingsmöjligheter som kan leda till fortsatt anställning, ska du söka jobb hos Dafgårds i Källby.

Arbetsuppgifter

Som Linjeoperatör hos oss får du ett spännande och omväxlande arbete med många olika utmaningar i arbetet. I din roll kommer du att arbeta med våra produkter på automatiserade produktionslinjer. I arbetet ingår att säkerställa den dagliga driften, kvaliteten på produkterna, åtgärda mindre akuta fel och förebyggande underhåll. Du kommer även vara delaktig att driva och utveckla förbättringsarbete på produktionslinjerna från råvara till färdig produkt.

Kvalifikationer & Egenskaper

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och i grupp samt att du kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, snabb och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv.

Vissa tjänster innebär skiftgång.

Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Märk ansökan med ”Linjeoperatör”. Vi rekryterar löpande och alla ansökningar samt kontakter behandlas konfidentiellt. Frågor om tjänsten besvaras av HR-administratör Amanda Svensson, amanda.svensson@dafgard.se

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1200 anställda och en omsättning på ca 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.