Key Account Manager Dagligvaruhandeln Bröd

Deadline 28 feb, 2019
Region Källby

Dafgårds är inne i en mycket stark tillväxtfas och gjorde under 2018 ännu ett rekordår. Det görs flera investeringar i nya produktionslinjer för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare.

Vi söker nu en Key Account Manager (KAM) för att utöka vår försäljningsorganisation inom affärsområdet dagligvaruhandel och Bröd. Som KAM kommer Du arbeta med våra kunders sortiments- och kategoriansvariga på central nivå. Dina främsta uppgifter blir att se till att kundens framgång ger gemensam framgång även för oss.

Arbetsuppgifter

Rollen som KAM innebär att arbeta med löpande försäljningsanalyser, sortimentsoptimering, införsäljning av nyheter, lägga kvalificerade försäljningsprognoser samt förhandlingar gällande priser och marknadsföring hos dina kunder. Du ansvarar även för uppföljning av marknadsplaner, utveckling av space samt genomförande och analys av kampanjer för att optimera vår försäljning. Du rapporterar till Försäljningschef och placeringsort är Källby.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande tjänst i ett växande företag som verkar på en utmanande och föränderlig marknad. Vi arbetar i ett högt tempo och där det hela tiden händer nya spännande saker. I tjänsten som KAM kommer du att utvecklas och få ta ett stort eget ansvar samtidigt som du omringas av ett starkt och kompetent team som ger dig förutsättningar för att lyckas.

Kvalifikationer & Egenskaper

Vi värdesätter tidigare erfarenhet och kunskap av liknande arbetsuppgifter, men absolut viktigast är att du har rätt personliga egenskaper. Egenskaper som vi värdesätter högt är ett utvecklat affärstänk, social kompetens och analytiskt tänkande men inte minst att du har ett starkt personligt driv och engagemang samt en vilja att utvecklas och prestera på en hög nivå. Naturligtvis har du ett intresse för mat.

Övriga kvalifikationer vi eftersöker för tjänsten som KAM:
• Hög förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift.
• Flytande kunskaper i engelska.
• Goda kunskaper i Microsoft Office.
• B-Körkort.

Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 28 februari 2019. Märk ansökan med ”KAM DVH Bröd”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till Försäljningschef Jesper Bankemyhr på jesper.bankemyhr@dafgard.se

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1100 anställda och en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.