INTRESSEANMÄLAN

Region Källby

Vill du jobba hos Gunnar Dafgård AB men hittar inte den tjänst du söker? Då kan du sända en spontan intresseanmälan (CV/personligt brev) där du beskriver vilket område du är intresserad av att jobba inom till ansokan@dafgard.se. Märk ansökan med ”Intresseanmälan”.

Dina uppgifter sparas sedan i rekryteringsbasen och kan vid behov sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Observera att en intresseanmälan inte är likställd med en vanlig jobbansökan, våra lediga tjänster annonseras på www.dafgards.se under rubriken ”Jobba hos oss”.

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1200 anställda och en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.