INDUSTRIELEKTRIKER

Deadline 19 apr, 2020
Region Källby

Dafgårds är inne i en mycket stark tillväxtfas och gjorde under 2018 ännu ett rekordår. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare. Vi utökar nu vårt team av industrielektriker och söker dig som vill du vara med på vår utvecklande och spännande resa.


Arbetsuppgifter

Produktionen utvecklas ständigt med nya produkter och en ökad automatisering av produktionslinjerna. Stora investeringar genomförs i PLC och SCADA system, robotar, servodrifter, motordrifter, datakommunikation m.m. Vi använder många välkända varumärken så som Mitsubishi, Siemens, Allen Bradley, ABB, Yaskawa, Lenze, Danfoss, Motoman, Kuka m.m.

För att underhålla våra automationssystem finns inom företaget en underhållsavdelning för el-automation som består av 18 medarbetare. Arbetet med felsökning, reparationer och ombyggnad av både maskiner och hela linjer pågår dygnet runt.

I rollen ingår arbetsuppgifter som felsökning, felavhjälpande och förebyggande underhåll, reparation och installation på all förekommande automationsutrustning, som PLC, HMI, Servo, robotsystem och annan elektrisk utrustning.

Kvalifikationer & Egenskaper

Din grundkompetens är industrielektriker, gärna med arbetslivserfarenhet. Du ska ha ett stor intresse för industriell el-automation. Vi fäster stor vikt vid din förmåga att samverka, kommunicera, och ge service åt våra produktionsgrupper. Dina personliga egenskaper kännetecknas av ett starkt personligt driv och engagemang. Arbete bedrivs både självständigt och i grupp, det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i grupp samt klarar av att jobba med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig anställning i ett team där du kommer att ges goda möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka. Vi strävar efter att ha god sammanhållning i gruppen och ha medarbetare som känner yrkesstolthet. Att trivas på jobbet är viktigt för oss.

Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 19 april 2020.  Märk ansökan med ”Industrielektriker”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Karlsson på telefonnummer 0510-847 06.

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1200 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.