FJÄRRBILSCHAUFFÖR

Deadline 31 mar, 2020
Region Källby

Vi söker nu en fjärrbilschaufför med CE-behörighet och placeringsort Källby.

Arbetsuppgifter

Som chaufför kommer din främsta arbetsuppgift vara att leverera varor till distributionscentraler, direkt till större grossister och hämta hem insatsvaror. Hög service är i fokus då kunderna väntar på deras viktigaste varor inför dagen.

Kvalifikationer & Egenskaper

Vi söker dig som trivs att jobba både självständigt och i grupp. Du är en problemlösare med hög stresstålighet som trivs att jobba i föränderliga miljöer. Som person är du positiv, utåtriktad och är duktig på att skapa goda relationer och kontaktytor både internt och externt. Det är också viktigt att du är flexibel kring arbetstider då dessa kan variera.

Vi lägger stor vikt vid att du arbetar med kunden i fokus utifrån vårt produktsäkerhetssystem. I det dagliga arbetet kommer du ha kontakt med övriga kollegor och personal vilket ställer krav på din samarbetsförmåga samt din förmåga att ge god service. Det är också viktigt att du tar ett stort ansvar för våra fordon och att du uppskattar att arbeta fysiskt.
Om du har erfarenhet från tempererade transporter är det meriterande.

Övriga kvalifikationer vi eftersöker för tjänsten som Fjärrbilschaufför:
• Giltigt CE-körkort
• Truckkort
• YKB
• Förarkort

Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 31 mars 2020. Märk ansökan med ”Fjärrbilschaufför”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till transportchef Lena Jansson, lena.jansson@dafgard.se

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1250 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.