Distriktssäljare Dagligvaruhandeln Bröd – Göteborg/Bohuslän

Deadline 28 feb, 2019
Region Göteborg/Bohuslän

Dafgårds är inne i en mycket stark tillväxtfas och gjorde under 2018 ännu ett rekordår. Det görs flera investeringar i nya produktionslinjer för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare.

Vi söker nu en Distriktssäljare till Göteborg/Bohuslän inom affärsområdet dagligvaruhandel bröd.

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att vara huvudansvarig för försäljningsutvecklingen i ditt distrikt via kedjeförsäljning och direktförsäljning inom segmentet bröd. Du ansvarar för införsäljning och presentationer av nyheter och kampanjer som du följer upp och exponerar. Ytterligare uppgifter är löpande försäljningsanalyser, sortimentsoptimering samt att prioritera och värdera nya kunder. I rollen som Distriktssäljare kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ses som en rådgivare som leder sina kunder till rätt lösningar i brödkategorin. Du rapporterar till Säljchef Fryst/Bröd och tjänsten utgår från bostaden.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande tjänst i ett växande företag som verkar på en utmanande och föränderlig marknad. Vi ger dig en gedigen utbildning och personlig utveckling, både inom försäljning och inom dagligvaruhandeln i stort. Vi erbjuder ett roligt, utmanade och utvecklande arbete inom en mycket intressant bransch. Tjänstebil ingår.

Kvalifikationer & Egenskaper

Vi söker dig som drivs av sälj- och kundservice och där du kommer tillhöra ett företag med en erfaren säljkår och en attraktiv produktportfölj. Du är en glad, positiv och lösningsorienterad person med ansvarskänsla och ett eget driv som gör att du har förmågan att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i en presterande arbetsmiljö. Naturligtvis har du ett intresse för bröd- och matlagning.

Övriga kvalifikationer vi eftersöker för tjänsten som Distriktssäljare:
• Utöver gymnasiekompetens ser vi gärna att du har erfarenhet av butiksförsäljning eller har kommit i kontakt med försäljning på motsvarande vis.
• B-Körkort.
• Goda kunskaper i Microsoft Office.
• God förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift.

Om ovan beskrivning stämmer in på dig ser vi gärna att du söker det spännande jobbet som Distriktssäljare hos oss.

Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 28 februari 2019. Märk ansökan med ”Distriktssäljare Bröd”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till Säljchef Andreas Jedselius på mail: andreas.jedselius@dafgard.se

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1100 anställda och en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor ch all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.