CUSTOMER SOLUTION MANAGER

Deadline 15 apr, 2020
Region Källby

Dafgårds är inne i en mycket stark tillväxtfas och gjorde under 2019 ännu ett rekordår. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare.

Förutom att laga ännu godare mat till hela världen samtidigt som vi tänker på vårt klimat pågår det många spännande saker på Dafgårds just nu. Vi arbetar intensivt med att dra nytta av alla nya möjligheter molntjänster ger och har valt att samarbeta med AWS. Att arbeta mer datadrivet är en grundförutsättning framåt och vi vill vara långsiktiga i allt vi gör – så även IT.

Vi vet att vi lagar de godaste köttfria köttbullarna men hur kan vi både skapa den bästa kundupplevelsen för korvmojen på hörnet och de största dagligvaruhandlarna i världen? I planen framåt ligger, bland annat, en helt ny e-handelsplattform, men vi behöver göra mycket mer! Kan du hjälpa oss med detta?

Arbetsuppgifter

Som Customer Solution Manager kommer du bland annat att arbeta med web, e-handel, CRM i system som SAP ERP samt egenutvecklade applikationer i ex. AWS. Du kommer även vara ansvarig för säljrelaterade frågor i SAP ERP. Du kommer att ingå i ett team av fler Solution Managers inriktade mot andra områden och ha ett nära samarbete med företagets utvecklingsteam. Vi söker dig med stort kundfokus, som drivs av att förstå kundens behov och att underlätta dennes vardag genom smarta processer och systemstöd.

Kvalifikationer & Egenskaper

Som person är du prestigelös och har förmågan att kommunicera internt men också med kunder och konsulter. Du ska ifrågasätta, få saker gjort och ta ägandeskap över arbetet så inget trillar mellan stolarna. Att du löser rotorsaker och inte symtom ser vi som en själklarhet. Dafgårds är ett företag där vi tar snabba beslut. Samtidigt behöver vi vara prestigelösa så beslut kan omprövas – det som var sant igår behöver inte vara sant idag!

Ansökan

Välkommen med din ansökan och CV till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdag är 15 april. Märk ansökan med ”Customer Solution Manager”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Frågor om tjänsten besvaras av Ekonomichef Evelina Årlid, 0766 31 29 62.

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1200 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.