Ansökan till sommarjobb

Deadline 31 mar, 2019
Region Källby

På Dafgårds är vi 1100 anställda – och till sommaren ska vi bli ännu fler. Vi söker nu ett hundratal nyfikna och duktiga medarbetare. Är du 18 år eller äldre och vill ha ett fartfyllt arbete i sommar med utvecklingsmöjligheter som kan leda till fortsatt anställning, ska du söka sommarjobb hos Dafgårds i Källby.

Vi behöver förstärkning inom många spännande områden och söker dig som vill arbeta inom något av områdena produktion, logistik, truckförare, produktionsstäd, chaufförer, försäljning, inköp, ekonomi eller administration.

Ansökan

Sänd din intresseanmälan (CV/personligt brev) till sommarjobb@dafgard.se. Märk ansökan med ”Sommarjobb 2019”. Viktigt att följande frågor besvaras i din intresseanmälan:

Namn:
Personnr:
Adress:
Mobilnr:
E-post:
Utbildning:
Körkortsbehörigheter:
Truckkort:
Tidigare arbetslivserfarenhet:
Tidigare erfarenhet av livsmedel:
Tidigare anställd på Gunnar Dafgård AB:
Om ja, vilken tidsperiod:

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1100 anställda och en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.