Inköpare

Deadline 31 jan, 2019
Region Källby

Vi söker en driven, självgående och social Inköpare till vår inköpsavdelning med ansvar för tekniskt inköp.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för operativt och strategiskt sortimentsarbete samt genomföra produkt- och leverantörsbedömningar. Ytterligare uppgifter är hantering av offertarbete, inköpsförhandlingar och avtalsskrivningar. Tjänsten innefattar omfattande leverantörskontakter samt fysiska leverantörsbesök både i Sverige och utomlands. Du rapporterar till Inköpschef och placeringsort är Källby.

Arbetsuppgifter:
• Inköp av varor
• Ansvar för egen inköpskategori vilket inkluderar bl a förbrukningsmaterial, truckar, lastbilar och övriga tekniska inköp.
• Uppföljning och rapportering
• I nära samarbete med inköpschef skapa en effektiv inköpsavdelning
• Utvärdering av lagernivå

Kvalifikationer & Egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet inom inköps- och/eller säljarbete av tekniska inköp och livsmedel samt kan visa tydliga, uppnådda resultat. Du vet vad som krävs för att lyckas med inköp samt har en naturlig fallenhet för att bygga relationer och skapa affärer. Du brinner för inköpsförhandlingar och är en social person som hanterar att arbeta i en omväxlande internationell miljö. Som person är du självgående, ansvarfull och drivande.

Övriga kvalifikationer vi eftersöker för tjänsten:
• Förmåga att kommunicera på ett rakt, tydligt och enkelt sätt samt flytande engelska
• Goda kunskaper i Microsoft Office.
• Vana att arbeta i affärssystem, SAP är meriterande.
• B-Körkort.

Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 31 januari 2019. Märk ansökan med ”PC Inköp”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till Inköpschef Jimmy Ekstedt, jimmy.ekstedt@dafgard.se

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1000 anställda och en omsättning på 2,5 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.