HR-administratör med inriktning rekrytering

Deadline 28 Dec, 2018
Region Källby

Vårt företag utvecklas och växer och därmed även vårt behov av duktiga medarbetare. Vi söker nu en engagerad och driven HR-administratör med inriktning rekrytering som kommer att vara en del av vår HR-avdelning. Du rapporterar till HR-chef och tjänsten är placerad i Källby.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-administratör kommer du huvudsakligen att ansvara för hela rekryteringsprocessen från kravspecifikation till anställning. Processen omfattar framtagning av kravspecifikationer, annonsskrivning, selektering av ansökningar, genomförande av intervjuer, referenstagning samt avtalskrivning. Du kommer även att, tillsammans med den rekryterande chefen, ansvara för introduktion av nya medarbetare.

Eftersom du ingår i vårt HR-team kommer din tjänst även ha inslag av HR-administration. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom HR-området. I rollen fungerar du som ett stöd för samtliga avdelningar i bl. a kompetensförsörjning, arbetsrätt, statistik, rapportering samt att ansvara för att olika HR-processer och policyer uppdateras, efterlevs och implementeras. Den exakta fördelningen av arbetsuppgifter kommer att utformas efter din kompetens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer & Egenskaper

Vi söker dig som har en examen inom HR och flera års arbetslivserfarenhet inom området. Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter inom HR och för att lyckas i rollen vill vi gärna att du har erfarenhet av rekrytering, employer branding, kompetensförsörjning, arbetsrätt samt HR-processer.

Arbetet är självständigt med många kontaktytor internt och externt. Du har lätt för att skapa goda relationer, är nyfiken och drivande och känner ett starkt engagemang för HR-frågor och rekrytering. Som person trivs du med ett strukturerat arbetssätt och har en god initiativförmåga och drivkraft. Du trivs både med att arbeta självständigt och fatta egna beslut och med att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Som HR-administratör samarbetar du med många olika avdelningar inom företaget, vilket kräver flexibilitet, laganda och god kommunikationsförmåga.

Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 28 december 2018. Märk ansökan med ”HR-administratör. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid eventuella frågor kontakta gärna HR-chef Eva Nyberg på email; eva.nyberg@dafgard.se.

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1 000 anställda och en omsättning på 2,5 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.