Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som vi får. Hittar du inte svaret på just din fråga är du välkommen att kontakta oss via formuläret under "Fråga oss".

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Var hittar jag allergiinformation, näringsvärden och innehållsdeklarationer?

Korrekt information om ingredienser, näringsvärden och allergener finns på produktförpackningen. Allergenerna är märkta med stora bokstäver, exempelvis MJÖLK. Du kan även läsa mer om innehållet i respektive produkt här på webbplatsen.

Vad innehåller produkten?

Vilka ingredienser som ingår i en produkt framgår av ingredienslistan på förpackningen. Du kan även läsa mer om innehållet i respektive produkt här på webbplatsen. Det som det finns mest av kommer först i ordningen, därefter följer övriga ingredienser i fallande skala. Om en råvara är en allergen märker vi den med stora bokstäver, som till exempel MJÖLK. Det händer att produkternas innehåll ändras. Läs därför noga på förpackningen, där hittar du rätt uppgifter för innehållet i just den förpackningen.

Kan vi bli sponsrade av er?

Vi har tyvärr inte möjlighet att sponsra privatpersoner, föreningar, skolor och liknande. Vi har en plan för vår sponsring som sträcker sig till ett fåtal strategiska samarbetspartners samt några enstaka större arrangemang.

Kan ni skicka reklamprylar till mig?

Vi tar fram ett begränsat antal reklamprodukter som används i olika konsumenttävlingar och kampanjer. Vi har därför tyvärr inte några produkter till försäljning eller utdelning. Håll utkik efter aktuella kampanjer och tävlingar i din butik eller på våra Facebook-sidor.

Hur sorterar jag era förpackningar?

Dafgårds - Enportionsrätter Denna förpackning består av en tallrik, film och en kartong. Kartongen och tallriken är båda tillverkade av papper och ska sorteras i behållare märkta med ”pappersförpackning”. Filmen är tillverkad av plast och skall sorteras i behållare märkta med ”plast”.   Dafgårds – Pajer Denna förpackning består av en kartong tillverkad av papper samt en tallrik som är tillverkad av aluminium. Kartongen sorteras i behållare märkta med ”pappersförpackning” medan tallriken sorteras i behållare märkta med ”metall”.   Billys Pan Pizza Har du köpt ett storpack Billys Pan Pizza skall påsen sorteras i behållare märkta med ”plastförpackning”. Förpackningen som är runt om varje pizza skall sorteras som papper. Gorbys Har du köpt ett storpack Gorbys skall påsen sorteras i behållare märkta med ”plastförpackning”. Förpackningen som är runt om varje pirog skall sorteras som papper.