text.skipToContent text.skipToNavigation

Fishcakes 1-port

Fishcakes på torsk och lax serveras med basmatiris, krispiga grönsaker och yuzudressing

 

Finns hos Ica, Coop

 

Förpackningen källsorteras som papper.

Product review summary

star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
Skriv en recension
#
#
Basmatiris, TORSK* (Gadus Morhua) 12%, CRÈME FRAICHE, morot, vatten, SOJABÖNOR, broccoli, LAX** (Salmon Salar) 2%, rapsolja, ströbröd (VETEMJÖL, havssalt, jäst, DURUMVETEMJÖL, VETEGLUTEN), lök, salt, ingefära, modifierad stärkelse, ÄGGVITA, koriander, chili, torkad paprika, vitlök, potatisflingor, limejuice, honung, yuzu, potatismjöl, basilika, vitvinsvinäger, kryddor (bl.a röd chili), citronjuice, citrongräs. *Fångstzon: FAO 27. **Odlad i Norge.
Mjölk
Gluten
Blötdjur
Vete
Laktos
Fisk
Ägg
Sojabönor
-24°C °C
-18°C °C
547.0
Mikrovågsugn 750 W: Tag tallriken ur ytterförpackningen. Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750 W i ca 6 minuter. Låt stå någon minut för temperaturutjämning. Drag av plasten och servera. Ugn 150°C: Lägg över den frysta rätten från papperstallriken till en ugnsfast form. Värm i ca 35 minuter. Lägg upp på tallrik och servera. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.
star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border