Dark Sourdough Roll
Nutritional values
Per portion (110g) | Per 100g | |
---|---|---|
Energy KJ | 1.155 | 1050.0 |
Energy kcal | 276.1 | 251.0 |
Fat | 3.3 g | 3.0 g |
of which saturated fat | 0.4 g | 0.4 g |
Carbohydrates | 52.8 g | 48.0 g |
of which sugars | 1.1 g | 1.0 g |
Fibre | 3.3 g | 3.0 g |
Protein | 10.4 g | 9.5 g |
Salt | 1.8 g | 1.6 g |
Table of contents
VETEMJÖL/HVETEMEL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN/malt av BYGG), vatten/vann, surdeg av VETE/HVETEMEL, malt av KORN/BYGG, solrosfrö/solrossikke, linfrö, havssalt, jäst/gjær, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår/spor av mjölk/melk, ägg/egg, sesam/sesamfrø, senap/sennep, soja/soya och laktos.
Allergens
Milk
Gluten
Barley
Wheat
Sunflower seeds
Sesame seeds
Lactose
Mustard
Egg
Soy beans
Storage
-24°C °C
-18°C °C
365.0
Cooking instructions
Bake from frozen at 200°C for about 8 minutes. Bake the thawed bread for about 5 minutes.